Подяка компанії СS від ПАТ «Кредобанк»

22 гру 2018

[Подяка компанії СS від ПАТ «Кредобанк»]

Ґжеґож Шатковскі, голова правління ПАТ «Кредобанк», висловив подяку компанії CS щодо завершення стратегічного проекту «Єдиний рахунок».

Протягом останнього місяця в Банку було завершено важливі етапи стратегічного проекту «Єдиний рахунок», які, зокрема, стосувались забезпечення вимог НБУ щодо об’єднання на спільному балансовому рахунку поточних і карткових рахунків фізичних і юридичних осіб.

Враховуючи наявність в Банку окремої від АБС Б2 системи обліку карткових сутностей і центра авторизації карткових транзакцій (SmartVista), велику кількість клієнтів, рахунків, угод, довідників та налаштувань, які необхідно було мігрувати і налаштувати — ця частина проекту була дуже складною і трудомісткою.
Великою перевагою стало попереднє впровадження в Банку фронт-офісної системи JetB2. На основі інтеграційної шини IIB система забезпечила нам єдине «робоче місце операціоніста (єдине вікно)» для обслуговування клієнтів як по банківських, так і по карткових операціях.

Реалізація даних етапів проекту «Єдиний рахунок» дозволила нам не лише вчасно виконати вимоги Регулятора і мінімізувати незручності для клієнтів Банку, пов’язані зі зміною рахунків і режиму їх обслуговування, а й забезпечити можливість обслуговування клієнтів в режимі 24/7 в будь-яких каналах надання банківських послуг.

У зв’язку з цим, хочу щиро подякувати всім фахівцям компанії CS, які були залучені у вказаних проектах, що дозволили Банку вийти на новий рівень надання банківських послуг.

 

 

 

 

 

 


 

 

Підпишіться на розсилку