Компанія CS підбиває підсумки 2013 року

03 бер 2014

[Компанія CS підбиває підсумки 2013 року]

itogiОдна з відправних точок початку року для компанії СS - підбиття професійних підсумків минулого року. Дуже важливо не тільки хронологічно систематизувати досягнення, а й проаналізувати результати, зробити вірні висновки і увійти в новий рік з новими ідеями.


2013 рік для компанії CS був справді насиченим, трудомістким і вдалим. Успішні впровадження в нових банках України, навантажувальне тестування нашого програмного забезпечення на устаткуванні світових вендорів, спонсорська участь у заходах партнерів, проведення навчальних курсів та спеціалізованих семінарів для співробітників банків - ось далеко не усі досягнення компанії цього року.

Нові клієнти
У 2013 році український фінансовий ринок поповнився 5 новими банками: «Фінансовий Партнер», «Юнісон», «Михайлівський», «Портал» і «Інвестиційно-трастовий банк». Всі 5 молодих представників банківського ринку стартували разом з рішеннями компанії CS.

Також до числа клієнтів компанії приєдналися ще 2 зарубіжних фінансових установи - на цей раз це банки Республіки Молдова: «Юнібанк» і «Фінкомбанк».

Статистика вибору автоматизованої банківської системи Б2 новими банками, зареєстрованими Національним банком України, за останні 10 років:

Фінансові установи, в яких на даний момент ефективно функціонують системи компанії СS в Україні та країнах зарубіжжя (Росія, Молдова, В'єтнам):

 

analiz

Динаміка зміни частки, що займає АБС Б2, на ринку систем автоматизації банківської діяльності за останні 5 років:

dolya


Продуктивним стимулом початку 2014 для співробітників компанії CS став вибір нового банку ПАТ «Банк Авангард» на користь систем СS, що вже добре зарекомендували себе - автоматизованої банківської системи Б2 і системи інтерактивного обслуговування клієнтів iFOBS, впровадження яких на даний момент йде стрімкими темпами.
 
Навантажувальне тестування програмного забезпечення CS
 
У 2013 році програмні продукти CS - АБС Б2 і JetB2 зазнали навантажувального тестування на обладнанні провідних світових вендорів - HP, Oracle, IBM.
Результати тестувань були анонсовані в рамках технологічних семінарів CS в Києві.
 
 Тестування с  HP

У квітні 2013 року тестування проводилося в дослідницькому центрі HP EMEA Customer Center, розташованому в місті Беблінген, Німеччина.

В результаті тестування відпрацьована відмінна комбінація сервера HP SuperDome 2 на базі процесорів Poulson та системи зберігання HP 3PAR.

Для тестування застосовували базу даних, що містить 30 млн рахунків, з яких 10 млн - відкритих, 16 млн угод, з яких 3,2 млн - діючих, 4 млн контрагентів. Розмір БД після урізання склав 3 TБ.

Тестування с Oracle

Тестування додатків компанії на серверах корпорації Oracle проходило в липні, в центрі зберігання та обробки даних Oracle Solution Center, розташованому в місті Лінлітгоу, Шотландія.

В рамках партнерських заходів виконано тестування систем:
•    навантажувальне тестування АБС Б2 на сервері Oracle Exadata
•    навантажувальне тестування Jet B2 на сервері Oracle WebLogic Server

АБС Б2 отримала статус Oracle Exadata Ready і Oracle SPARC SuperCluster Ready. Даний статус офіційно підтверджує, що автоматизована банківська система Б2 отримала сертифікацію і готова до роботи на Oracle Exadata Database Machine, Oracle SPARC SuperCluster і Oracle Solaris 11.

Програма Oracle Exastack Ready підтверджує, що системи компанії CS розроблені з використанням новітніх технологій корпорації Oracle, щоб найкращим чином забезпечувати підтримку вимог клієнтів.

Тестування с IBM

У серпні проведено тестування АБС Б2 на устаткуванні компанії IBM в Proof-of-Concept Center, розташованому місті Монпел’є, Франція.

В результаті тестування отриманий високий коефіцієнт продуктивності АБС Б2 на сервері IBM Power 780 і ​​підібрана оптимальна програмно-апаратна конфігурація.

Заходи

У 2013 році ми виступили спонсором і учасником багатьох партнерських заходів.

У лютому - взяли участь у конференції компанії IBM, де вже вкотре наша компанія була визнана «Кращим партнером року в банківському секторі».

В березні - в рамках Міжнародного банківського конгресу «Banking Congress in Ukraine» представники CS розповіли про те, які банківські продукти та сервіси можна продавати через інтернет-банкінг iFOBS.

У червні - виступили партнером міжнародного шахового турніру, організованого Ощадбанком Росії в НСК «Олімпійський» та фестивалю джазу «Alfa Jazz Fest» від Альфа-Банку, який став однією з головних подій культурного життя Львова.

Осінь 2013 року запам'яталася двома масштабними заходами корпорації Oracle - «Oracle Open World», Сан-Франциско, США і «Oracle Day Київ», де аналітики CS виступили з доповідями.

Окрім партнерських заходів, CS провела 8 спеціалізованих семінарів для співробітників банків, а також XI щорічну конференцію «Автоматизація банківської діяльності». Конференція відбулася під гаслом «Інновації. Події. Результати » і зібрала понад 100 представників провідних українських банків, банків Молдови та компаній-партнерів.

«Оцінюючи минулий рік, я з радістю зазначаю, що всі наші плани були успішно реалізовані. Ми досягли, поставлених цілей і продовжуємо розвиватися далі », - зазначив Дмитро Радченко, директор компанії CS.

Підпишіться на розсилку