VISA Instant тепер і в Platinum Bank

03 кві 2013

[VISA Instant тепер і в Platinum Bank]

00000000154

Platinum Bank пропонує своїм клієнтам «Просто-Картку» - нову кредитну картку типу VISA Instant, з максимально простими умовами кредитування та обслуговування. Роботи з автоматизації бізнес-процесів і угод були виконані фахівцями компанії CS.

«Просто-Картка» - це платіжна картка міжнародної платіжної системи Visa International. Її відмінною рисою є миттєве оформлення. Серед її унікальних характеристик фіксований платіж, який клієнт оплачує, коли користується карткою, і відсутність будь-яких інших платежів та комісій за обслуговування. З її допомогою клієнти банку можуть оплачувати товари і послуги через POS-термінали, знімати готівку через касу банку або банкомати.

Для того, щоб банк зміг запропонувати даний продукт своїм клієнтам, були проведені роботи з налаштування взаємодії АБС Б2, фронт-офісної системи банку і системи емісії та роздрібного обслуговування «IS-Card». Фахівці CS чудово впорались з поставленним завданням, виконавши всі необхідні роботи в чітко обумовленний термін.

«Впровадження нового продукту не може здійснюватися без підтримки зi сторони IT-підрозділу банку і компанії-розробника. Завдяки успішнiй взаємодії з командою CS, наш банк готовий запропонувати клієнтам найсучасніші і високотехнологічні продукти », - коментує Сергій Попов, директор з інформаційних та комунікаційних технологій Platinum Bank.

Про банк

Platinum Bank - спеціалізований роздрібний банк, який з 2005 року надає депозитні та кредитні продукти для фізичних осіб і малого та середнього бізнесу через мережу відділень та пунктів обслуговування клієнтів по всій території України.
Основними акціонерами Platinum Bank є міжнародні інвестиційні фонди Horizon Capital, East Capital Financials Fund, керівництво банку та IFC (дочірня компанія Світового Банку).

Підпишіться на розсилку