Укрінбанк: реорганізація філіальних мереж

10 гру 2013

ukrinbankНова модель управління банк виводить на рівень централізації, розмежування повноважень і прав доступу, сприяє зниженню операційних ризиків і витрат на супровід системи і каналів продажів.

Компанія CS завершила проект з реорганізації структурних підрозділів Укрінбанку по закриттю філіальних мереж.

Завданням проекту була організація, проведення та супровід всіх заходів  проекту. На перших етапах були виявлені тимчасові рамки міграції однієї філії, оптимізовані та розроблені технології для більш ефективного вирішення поставлених завдач, підготовлені тиражовані рішення для одночасної міграції декількох філій.

Закриття кожного з філій включало резервування рахунків, перенесення залишків з обнуленням балансу, перенесення договорів, умов обслуговування рахунків, тарифів, процентних ставок та інших даних в головний банк, а також ліквідацію локальних баз даних у філіях .

Олексій Демченко, Керівник проекту

«Систематизація досвіду структурної реорганізації банків дозволила команді з міграції даних за короткий терміни - за 4 місяці - централізувати 18 філій банку. Особливістю проекту є самостійне виконання банком робіт по 15 філіям. На прикладі перших 3 філій співробітники банку навчилися технологіям реорганізації, а далі наші фахівці здійснювали лише консультативну підтримку процесу».


Жана Макеєнко, Заступник Голови правління ПАТ «Укрінбанк»

«УКРІНБАНК традиційно працював в децентралізованій моделі, багато років банк був швидше корпоративним, ніж роздрібним банком, незважаючи на дуже розгалужену мережу і широке регіональне представництво. В даний час банк, не знижуючи увагу до потреб корпоративних клієнтів, клієнтів малого та середнього бізнесу, значна увага приділяється розвитку роздрібних продуктів. При розвитку роздрібного бізнесу банк просто зобов'язаний змінити свої підходи в управлінні мережею для того, щоб ефективніше обслуговувати клієнтів і швидше реагувати на зміни ринку ».
 

Підпишіться на розсилку