Ми стали ближче до замовників: упровадження нової версії БТТ

25 лис 2020

[Ми стали ближче до замовників: упровадження нової версії БТТ]

Компанія CS розгорнула і впровадила в експлуатацію версію БТТ 3.0, у якій замовникам доступні їх заявки в новому інтерфейсі.

Система БТТ є одним із головних інструментів взаємодії замовників із компанією CS. За допомогою БТТ замовники формують запити на створення нової функціональності й поліпшення роботи автоматизованих банківських систем, а також повідомляють нам про помилки, пов'язані з функціонуванням цих систем. За допомогою БТТ ми, як компанія-розробник, забезпечуємо ведення циклу виробництва наших програмних продуктів: аналіз, розроблення, тестування, документування, випуск релізів, планування робіт і облік фактичних трудовитрат, ведення проектів.

БТТ – єдиний і водночас розгалужений, комплексний організм, який забезпечує оперативну взаємодію замовників із компанією CS і дозволяє підтримувати весь життєвий цикл розроблення/упровадження наших програмних продуктів.

Систему БТТ розроблено майже 20 років тому і всі ці роки, постійно розвиваючись, вона служила вірою та правдою нам і нашим замовникам. Продовжує служити і сьогодні. Так, однією з переваг версії БТТ 3.0, що функціонує на основі нового ядра АБС Б2 – B2ng (Angular і Spring), є новий інтерфейс, побудований на сучасній архітектурі та новітніх технологіях. Версія БТТ 3.0 є більш продуманою, водночас вона зберігає плюси попередніх версій.

Вдосконалений інтерфейс є більш функціональним, гнучким і зручним для роботи користувача. Крім того, нова версія відрізняється високим ступенем безпеки.

Наразі ми впровадили в експлуатацію україномовну версію БТТ 3.0. У найближчих планах – розгорнути оновлену систему з іншомовним інтерфейсом для наших зарубіжних партнерів.

Очікуйте більш докладний опис нових функцій БТТ 3.0 на сайті компанії CS.
 

Підпишіться на розсилку