Інтернет-банкінг: елемент престижу чи ефективний канал продажів?

28 бер 2013

[Інтернет-банкінг: елемент престижу чи ефективний канал продажів?]

Представники компанії CS взяли участь у Міжнародному банківському конгресі «Banking Congress in Ukraine», який проходив 21 березня в Києві.

На зустрічі були присутніми керівники провідних українських банків,  інвестиційного бізнесу, кредитних спілок, страхових, юридичних, лізингових, аудиторських і  консалтингових компаній, представники ЗМІ.

Учасники заслухали спеціальну доповідь «Глобальний макроекономічний прогноз і чинники ризику для розвитку світової економіки у 2013 - 2015 рр.». Обговорили ситуацію у банківській сфері України і, зокрема, спробували розібратися в причинах такого високого, навіть у порівнянні з найближчими сусідніми країнами, відсотка неповернення кредитів.

Окрема увага була приділена обговоренню ролі інтернет-банкінгу.
У ході активної дискусії прибічників і супротивників дистанційного банківського обслуговування стало очевидним, що сьогодні ця роль істотно змінилася. Ще кілька років тому, коли системи інтернет-банкінгу тільки починали з'являтися на українському просторі, вони сприймалися як модне віяння і запроваджувалися з метою підняття престижу банку. Сьогодні ж банки хочуть бачити в таких системах ефективний канал продажів.

Про те, які банківські продукти і сервіси можна продавати через інтернет-банкінг iFOBS, розповіли представники компанії CS. Організатори конгресу запросили наших фахівців - Олександра Погуляку, Віру Савченко й Аліну Оверчук - виступити модераторами дискусійної секції «Інтернет і мобільний банкінг».  В ході роботи секції відбувся корисний обмін досвідом між виробниками рішень для електронного і мобільного банкінгу, порушені питання безпеки, зручності використання та дизайну рішень.

За підсумками обговорення учасники дійшли висновку про те, що інтернет-банкінг є перспективним каналом продажів банківських продуктів і найближчим часом розвиватиметься саме в цьому напрямку.

На завершення учасники конгресу висловили подяку організаторам за високий рівень заходу і змістовну розмову, яка буде продовжена наступного року.

Про конгрес

Banking Congress in Ukraine - ключова подія на банківському ринку України і головний майданчик щорічної зустрічі українських і зарубіжних банкірів.
Основна мета конгресу - отримання найбільш актуальної інформації про чинники, що впливають на розвиток банківського бізнесу в Україні і Східній Європі, обмін досвідом в управлінні ризиками і розвитку каналів продажів.

Підпишіться на розсилку