Написане пером? Ні, підписане iFOBS.Facsimile

12 лис 2014

[Написане пером? Ні, підписане iFOBS.Facsimile]

ifobs_news

Якщо спробувати двома словами охарактери-зувати сучасне життя, то більшість погодиться з тим, що ми весь час кудись поспішаємо, і всім нам постійно бракує часу. Інтернет-банкінг саме і дозволяє виконувати величезну  кількість фінансових операцій одним рухом комп’ютерної мишки. А ми працюємо над тим, щоб перелік цих операцій постійно поширювався.

Компанія CS пропонує своїм клієнтам новий, зручний сервіс, який, без сумнівів, отримає належну оцінку користувачів – «Факсиміле банку на друкованих документах iFOBS».

Тепер клієнтові не потрібно приходити до відділення банку, щоб отримати документ з «мокрою» печаткою, якщо його задовольнить факсиміле (наприклад, у разі формування звітності або надання копії платежу).

Роздрукуйте проведене платіжне доручення або виписку з накладеною факсимільною печаткою банку, не зрушуючи зі свого робочого місця в системі iFOBS!

Ми подбали про захист ваших даних – звіт з накладеними печаткою та підписом банку можна тільки роздрукувати, а ось його збереження в файл є недоступним.

Самі зображення факсимільних печатки та підпису зберігаються в захищеному форматі і використовуються лише механізмом побудови звітів.

Нова функціональність не тільки підвищує ефективність взаємодії між клієнтом та банком, не просто заощаджує час та ресурси – вона робить вашу роботу та життя зручнішими.

Підпишіться на розсилку