16 тра 2022

[iFOBS Digest]

Продовжуємо працювати над проєктами дистанційного банківського обслуговування.

Так, нещодавно ми відзвітували щодо впровадження функціональності відкриття карток у мобільному банкінгу (докладніше тут), а цього тижня активно працювали над розширенням функціональності: відкриття картки єПідтримка, зміна суми кредитного ліміту.

Продовжуємо розробляти рішення для віддаленої реєстрації клієнтів, яка стає ще більш актуальною за умов воєнного часу. Наприклад, для банку Львів ми впровадили модуль самореєстрації у мобільному банкінгу, який дозволяє клієнтам зареєструватися за номером банківської картки. Раніше подібний модуль був упроваджений у банку Авангард: тут клієнт, навіть без картки, може зареєструватися за номером поточного рахунку, депозитним або кредитним договором. Наразі працюємо над схемами реєстрації нових клієнтів банку.

Стосовно сервісу віддаленої ідентифікації BankID, як ви знаєте, НБУ опублікував вимоги щодо переходу на нову специфікацію протоколу («Специфікація взаємодії абонентського вузла з центральним вузлом Системи BankID НБУ», версія 1.1.). Ми впровадили необхідні зміни у модулі iFOBS.BankID для всіх банків, які використовують наше рішення, і на сьогодні всі вони отримали оновлення та працюють з актуальною версією протоколу.

Також продовжуємо розвивати дистанційні сервіси, які дозволять клієнтам оперувати своїми депозитами та кредитами без візиту до банку. Так, для банку МТБ ми нещодавно запустили у промислову експлуатацію функціональність роботи з депозитами у мобільному банкінгу, відкриття депозитів в інтернет-банкінгу iFOBS.

Крім того, активно обговорюємо з банками питання спрощення процедури першого входу до системи, генерації та перегенерації ключів ЕЦП для клієнтів-юридичних осіб, зокрема з використанням модуля iSignCloud.

Тож у нас багато цікавих завдань. Слідкуйте за нашими оновленнями.
 

Підпишіться на розсилку