Inspire Confidence: CS провела ребрендинг

29 вер 2021

[Inspire Confidence: CS провела ребрендинг]

Компанія CS провела ребрендинг – зміни торкнулися логотипу, лозунгу та ключових елементів фірмового стилю.
 
Через рік компанія CS відзначить свій 25-річний ювілей. Уперше за свою історію компанія провела ребрендинг – зміни торкнулися позиціонування компанії, а також ключових елементів фірмового стилю.
Новий логотип CS став більш технологічним і легким для сприйняття, зберігши звичну колірну палітру.

Олег Вязьмітінов, директор компанії CS:

«Ребрендинг символізує новий етап в історії розвитку нашої компанії та підтримує розширену місію: бути надійним партнером для наших клієнтів, надаючи кращі рішення з оптимізації й автоматизації бізнес-процесів. Поняття надійності та довіри полягають в основі системи цінностей CS як постачальника автоматизованих рішень і компанії-роботодавця. Саме так народився наш новий лозунг – "Inspire Confidence" (від англ. "вселяти довіру")».

Новий логотип підтримує й оновлену стратегію розвитку компанії CS: розширення географії впроваджень і розвиток наших програмних рішень. Так, на цей час АБС Б2 працює в таких країнах, як Україна, Румунія, Чехія, В'єтнам – у хмарі розгорнуто як продуктову, так і тестову схему. І вже зараз активно ведуться проекти в банках Молдови, Узбекистану та Білорусі.

Про CS
CS – українська продуктова IT-компанія. З 1997 року компанія CS створює високотехнологічні системи комплексної автоматизації бізнес-процесів і операцій фінансового ринку, управління персоналом і бізнесом, обліку та формування звітності.
Програмні рішення CS використовуються в банках України (частка ринку – 67% станом на серпень 2021 року), Молдови та Узбекистану.
Серед них: автоматизована банківська система Б2, інтернет-банкінг iFOBS, кредитний комплекс CFRONT, аналітична система CS::BI, корпоративне сховище даних CS::BM та інші.

Крім розробки програмного забезпечення, компанія CS надає послуги:

  • системної інтеграції;
  • постачання ПЗ Oracle і надання розширеної технічної підтримки;
  • постачання інфраструктурних комплексів від світових вендорів;
  • IT-аутсорсингу.
     

Підпишіться на розсилку