Компанія CS завершила проект впровадження у Банку ПІВДЕННИЙ

07 кві 2015

[Компанія CS завершила проект впровадження у Банку ПІВДЕННИЙ]


Навесні цього року Компанія CS завершила проект впровадження у великому банку України - Банку ПІВДЕННИЙ.


В рамках проекту у Банку ПІВДЕННИЙ спеціалісти Компанії CS впровадили ряд програмних продуктів CS та інтегрували їх із системою емісії та роздрібного обслуговування «IS-Card».

Також спільними зусиллями була виконана централізація регіональної мережі Банку ПІВДЕННИЙ з метою оптимізації його роботи.

На сьогодні в Банку ПІВДЕННИЙ функціонує автоматизована банківська система Б2, фронт-офісна система Jet Б2, система дистанційного банківського обслуговування iFOBS та система єдиного карткового рахунку iB2.

АБС Б2
Окрім базового набору модулів АБС Б2, в Банку ПІВДЕННИЙ перебувають на завершальній стадії впровадження нові підсистеми - «Інкасація клієнтів» і «Інкасація банкоматів».

Підсистема «Інкасація банкоматів» дозволяє автоматизувати процеси завантаження/розвантаження банкоматів, облік надлишків та нестач, облік купюр поза сейфовою зоною та ін.


Підсистема «Інкасація клієнтів» призначена для ведення договорів з надання послуг інкасації, з можливістю:
1. Обліку договорів
2. Прийому, перерахунку інкасаторських сумок
3. Створення, обробки заявок на підкріплення готівкою, металами, бланками
4. Формування проводок
5. Обліку комісій

Jet Б2
Впровадження Jet Б2 у Банку ПІВДЕННИЙ стало черговим кроком впровадження рішення Компанії CS на сучасній платформі IBM Websphere Application Server.

Jet Б2 - сучасне, високотехнологічне front-office та інтеграційне рішення, що забезпечує вихід на вищий рівень ефективності банківського обслуговування.

iFOBS
У рамках цього проекту у Банку ПІВДЕННИЙ була впроваджена система інтернет-банкінгу iFOBS на апаратній платформі сервера HP Superdome у відмовостійкій кластерній конфігурації під управлінням IBM Websphere Application Server.

Інтернет-банкінг iFOBS - це повнофункціональне рішення для дистанційного обслуговування фізичних і юридичних осіб (включаючи ведення зарплатових проектів, інструменти кэш-менеджмента, замовлення послуг онлайн і багато що інше).

iB2
Система єдиного карткового рахунку iB2, впроваджена у Банку ПІВДЕННИЙ у повноцінній мережевій конфігурації, забезпечує online- інтеграцію АБС Б2 з процесингом і картковою системою.

«Хотілося б висловити свою подяку команді впровадження з боку банку за високий професіоналізм і відповідальність. Завдяки їх зусиллям цей непростий проект був виконаний і запущений в життя за такий невеликий термін», - прокоментував Павло Федоренко, провідний керівник проектів Компанії CS.

Про Банк

Акціонерний банк «Південний» зареєстрований в 1993 році. Входить до групи великих банків і є лідером на півдні України. Фінансовий результат на 01.01.2015 р склав 44,4 млн грн. За національними стандартами України дані Банку на 01.02.2015 р .: зареєстрований статутний капітал – 956,9 млн грн, активи - 14,8 млрд грн, регулятивний капітал - 1,542 млрд грн, кредитно-інвестиційний портфель - 11,3 млрд грн, кошти клієнтів - 8,5 млрд грн.

Підпишіться на розсилку