CS підтримала створення Oracle Academy

11 бер 2013

Oracle_Academy_Logo2

В Харківському національному університеті радіоелектроніки при партнерській підтримці компанії CS розпочала свою роботу Oracle Academy. Презентацію проекту, яка пройшла 21 лютого, відвідало більше 100 студентів університету.

Oracle Academy – унікальний проект, учасником якого може стати кожний бажаючий вивчати одні з самих затребуваних IT-ринком технології – Oracle та Java.

Компанія CS з радістю підтримала ініціативу створення подібного освітнього проекту.
«Головна наша задача – це координація робіт по узгодженню програми навчання, а також створення максимально комфортних умов для навчання студентів – відзначає Олег Вязьмітінов, директор компанії CS. – Ми також плануємо залучити спеціалістів компанії для проведення практичних занять».
Така скоординована діяльність, на думку організаторів Oracle Academy, повинна привести до формування сучасних освітніх програм для підготовки висококваліфікованих спеціалістів в області IT.

Про Oracle Academy

Oracle Academy — глобальна програма корпорації Oracle, яка розвивається в партнерстві з середніми та вищими учбовими закладами з метою підготовки студентів до високотехнологічної кар’єри 21-го століття. Сьогодні на різноманітних курсам академії навчається більше 1,5 млн. студентів в 95 країнах світу. Програма дозволяє студентам отримувати практичний досвід та відповідні навички роботи з новітніми, затребуваними ринком технологіями, для успішного старту кар’єри в області інформаційно-комунікаційних технологій. Детальніше про Oracle Academy ви можете дізнатися на офіційному сайті.

Підпишіться на розсилку