ФIНАНСОВИЙ ПАРТНЕР стартує з CS

19 лют 2013

fin_partner_logo

Нещодавно банківський ринок України поповнився ще одним фінансовим закладом - ПАТ «КБ «ФІНАНСОВИЙ ПАРТНЕР».

Банк було створено досвідченим фінансистом – Ростиславом Павличенко, який раніше очолював «ЄВРОГАЗБАНК» та є одним з співвласників банку «СІЧ». Обидва ці банки на протязі декількох років є клієнтами компанії CS та ефективно експлуатують її системи – АБС Б2, iFOBS та HRM&Payroll::eCSpert. Саме тому вибір ПАT «КБ «ФІНАНСОВИЙ ПАРТНЕР» невипадковий.

В «стартовий пакет» ПАТ «КБ «ФІНАНСОВИЙ ПАРТНЕР» увійшли провідні системи компанії CS: автоматизована банківська система Б2 (АБС Б2), система інтернет-банкінгу iFOBS та система управління персоналом та розрахунку заробітної плати HRM&Payroll::eCSpert.

На цей час, АБС Б2 забезпечує комплексну автоматизацію 68 українських банків, що в відсотковому співвідношенні складає 40% від загальної кількості зареєстрованих банків на території України.

В свою чергу інтерактивна система фронт-офісного обслуговування клієнтів банку iFOBS успішно використовується в 50 банках, а загальна кількість користувачів в 2012 році досягла першого мільйону.

Система управлення персоналом та розрахунку заробітної плати HRM&Payroll::eCSpert також є однією з самих затребуваних. Вона дозволяє банку автоматизувати задачі відділу кадрів, задачі менеджеру по персоналу, та надати дані по кадрам, які будуть використані для розрахунку заробітної плати.

«Досвід впровадження даного «пакету» в нових банках довів, що таке співвідношення програмних продуктів здатне забезпечити успішний старт та конкурентоспроможність молодих представників банківського ринку. Ми дуже раді, що «КБ «ФІНАНСОВИЙ ПАРТНЕР» стартує разом з нами, з нашими продуктами та нашою командою», - коментує Дмитро Радченко, директор компанії CS.

Про Банк

ПАТ «КОММЕРЦІЙНИЙ БАНК «ФІНАНСОВИЙ ПАРТНЕР» зареєстрований Національним Банком України в державному реєстрі банків 19 жовтня 2012 р.

Банк створений досвідченим українськими банкірами, як надійний фінансовий інститут. Використання сучасних технологій в поєднані з класичними стандартами, дозволяє надавати клієнтам швидкий, якісний та зручний сервіс. В банку поєднані найнадійніша в світі швейцарська модель побудови та функціонування банку з урахуванням особливостей української банківської системи та економіки в цілому.

Підпишіться на розсилку