CS::Custody: цінні папери в режимі інкогніто

22 кві 2021

[CS::Custody: цінні папери в режимі інкогніто]

За даними Національного депозитарію в Україні нараховується близько 220 депозитарних організацій, які надають послуги зі зберігання та обслуговування цінних паперів. Ці послуги пов’язані з виконанням операцій, автоматизацію яких забезпечено рішенням компанії – CS::Custody.

Сучасну версію CS::Custody розроблено за допомогою новітніх промислових технологій, що надає їй високу надійність, забезпечує відповідність усім сучасним стандартам та уможливлює інтегрування з програмним комплексом АБС Б2

Використання системи спростить ведення обліку прав власності на цінні папери депонентів, виключаючи необхідність повторного введення інформації та, як наслідок, виникнення помилок. Також користувачі системи відзначать user-friendly interface CS::Custody.

CS::Custody є частиною багатомодульної системи – АБС Б2 – та водночас інтегрується з важливим модулем «Фінансовий моніторинг»
Взаємодія підсистем забезпечить:

  • потужні можливості фінансового моніторингу;
  • відправлення інформації до ДФС;
  • ідентифікацію клієнта за допомогою застосунку Дія.

Депозитарне рішення від CS дозволить використовувати наявну базу клієнтів банку – контрагентів АБС Б2 – та автоматизувати нарахування комісій.
Водночас головною конкурентною перевагою, яку забезпечить користування CS::Custody, буде можливість вести інформацію про депонентів на рівні депозитарної установи, не розкриваючи її Національному Депозитарію України.

Для здійснення депозитарної діяльності з дотриманням вимог НДУ в найближчих планах компанії CS – реалізація інтеграції CS::Custody з  програмним  рішенням НДУ – DEPEND через API.

Отримати більш детальну інформацію можна в клієнтському відділі компанії CS: [email protected].

Підпишіться на розсилку