CS – найкращий партнер IBM в банківському секторі!

06 бер 2013

ibm

Наприкінці лютого в Буковелі відбулася традиційна партнерська конференція корпорації IBM, в якій прийняли участь представники компанії CS.

Під час конференції компанія CS, яка має статус Advanced-партнер, отримала нагороду «Найкращий партнер року в банківському секторі».

«В рішеннях компанії CS ми широко використовуємо найновітніші технології корпорації IBM. Визнання нашої роботи з боку світового IT-вендора ще раз підтверджує високий рівень професіоналізму наших спеціалістів, готових запропонувати ринку найостанніші досягнення в області IT», - прокоментував Дмитро Радченко, директор компанії CS.

В 2012 році спеціалісти компанії CS реалізували ряд успішних проектів, а також спільно з IBM провели два банківських технологічних семінари в Києві та партнерську конференцію в інноваційному демо-центрі IBM в Дубліні.

Про корпорацію IBM в Росії та країнах СНД

Корпорація IBM вже понад 100 років є одним з провідних світових виробників та постачальників апаратного та програмного забезпечення, а також ІТ-сервісів та консалтингових послуг. Бренд IBM визнаний другим в світі за вартістю за методикою Interbrand, а також провідним серед технологічних компаній.

Протягом усієї своєї історії IBM є світовим лідером у галузі інновацій. Стратегія компанії полягає в підтримці та стимулюванні науково-дослідної діяльності. Щорічні інвестиції IBM в цю сферу становлять не менш ніж 6 млрд. доларів США, завдяки чому ось вже 19 років поспіль фахівці корпорації щорічно реєструють більше патентів, ніж будь-яка інша компанія в світі. Зокрема, в 2011 році їх було понад 6000 патентів.

Детальнішу інформацію про IBM та її продукти можна знайти за адресою: http://www.ibm.com/ru.

Підпишіться на розсилку