Безпека банку. Про що говорили на міжнародній конференції у Празі?

08 тра 2015

[Безпека банку. Про що говорили на міжнародній конференції у Празі?]



Компанія CS взяла участь у міжнародній конференції «Безпека банку», що проходила 22-25 квітня у Празі.

Організатор - компанія Business-Format запросила керівників напрямів безпеки банків та організацій з України, Росії, Республіки Білорусь, Азербайджану, Молдови, Казахстану, Латвії та Чехії з метою - поділитися практичним досвідом побудови та ефективної роботи служби безпеки банку у різних країнах.

Окрему увагу було приділено глобальному питанню про необхідний та достатній ступінь проникнення служби безпеки у різні процеси банку, від внутрішніх закупівель до IT-сектора.

Під час доповідей та круглих столів учасники обмінялися досвідом вирішення великої кількості практичних завдань банківської безпеки.

Poguljaka_news

Так, зокрема, Олександр Погуляка - керівник відділу рішень з безпеки систем дистанційного банківського обслуговування компанії CS, виступив з доповіддю «Безпека ДБО: від щасливого незнання до комфортної впевненості», у ході якої розкрив головні ризики сучасного дистанційного обслуговування. Окрему увагу Олександр приділив проблемі надмірної перевантаженості систем безпеки ДБО, яка веде до зниження лояльності клієнтів.

На прикладі інтернет-банкінгу iFOBS Олександр показав, як організувати безпечну і комфортну для клієнта роботу ДБО, а також розкрив способи зниження витрат під час побудови та підтримки такої системи.

Конференція проходила у форматі живого спілкування, що дозволило учасникам найбільш конструктивно ділитися практикою роботи служб безпеки банків у різних країнах. Всі учасники відзначили необхідність регулярного обміну досвідом з міжнародними колегами та партнерами.

group

Підпишіться на розсилку