Click OTPay у ТОП-3 кращих інтернет-банкінгів для бізнесу

29 тра 2023

[Click OTPay у ТОП-3 кращих інтернет-банкінгів для бізнесу]

Нещодавно агенція SME Banking Agency оголосила результати дослідження «Business Online Banking 2023» з ефективності онлайн-банкінгу в країнах Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії. В ході дослідження експертами було проаналізовано 50 банків за 120 критеріями, також були вивчені тренди та найкращий досвід впровадження інтернет-банків у регіоні.

За результатами дослідження було названо найкращі інтернет-банки для бізнесу, і серед найкращих – система «Сlick OTPay» від OTP Bank, яка увійшла до ТОП-3 рішень для бізнесу в Україні та посіла шосте місце у ТОП-20 країн-учасниць дослідження (Азербайджану, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, України, Узбекистану) .

«Сlick OTPay» – це сучасна універсальна система для дистанційного обслуговування корпоративних клієнтів OTP Bank, яка забезпечує користувачам повний контроль над рахунками і операціями, можливість здійснення безпечних платежів у національній та іноземній валютах, створення доручень на купівлю, продаж, розподіл іноземної валюти, отримання виписок з рахунків, автоматизацію користування зарплатними проектами, а також широкі можливості для обміну інформацією з іншими системами фінансової звітності, інтеграції з бухгалтерськими програмами тощо.

Серед переваг системи: зручний та зрозумілий інтерфейс, можливість керування рахунками декількох організацій одним виконавцем з одного робочого місця, комплексний інноваційний підхід в рішенні питань інформаційної безпеки.

Нагадаємо, що інтернет-банкінг для юридичних осіб та підприємців «Сlick OTPay» розроблено українським вендором – компанією CS, яка вже понад 25 років створює рішення з автоматизації для банків і фінансових установ і є найбільшим постачальником ІТ-рішень, високотехнологічного обладнання та послуг для фінансового сектора. Компанія має багатий досвід локальних і міжнародних проектів з впровадження сучасних систем комплексної автоматизації бізнес-процесів, управління персоналом, обліку, формування звітності, і завжди відкрита для співпраці.

Наразі компанія-розробник і OTP Bank ведуть активний діалог щодо розширення можливостей системи «Сlick OTPay», а саме модернізації технологічної платформи і впровадження нових сервісів. Тож невдовзі користувачів чекають нові можливості для ще більш ефективного ведення бізнесу.

Вітаємо OTP Bank і всіх причетних до створення та постійного розвитку системи «Сlick OTPay»!

Підпишіться на розсилку