БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ СТАВ НОВИМ КЛІЄНТОМ КОМПАНІЇ CS

27 жов 2020

[БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ СТАВ НОВИМ КЛІЄНТОМ КОМПАНІЇ CS]

«БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» мігрував на нову банківську платформу АБС Б2 і впровадив ряд стратегічно важливих продуктів від компанії CS.

За одинадцять місяців спільної роботи пройдено кілька важливих етапів:

  • виявлення потреб і аналіз вимог банку;
  • реалізація вимог і завдань банку;
  • тестування та приймання функціональностей, впроваджених систем.

Тепер в арсеналі АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» функціонує ряд програмних рішень від компанії CS:

АБС Б2 – автоматизована банківська система, надає повний спектр обслуговування клієнтів – від виконання простих банківських операцій до повної автоматизації роботи зі складними банківськими продуктами, побудови аналітичних звітів та взаємодії із зовнішніми системами.

Поряд із впровадженням базового набору модулів АБС Б2 компанією виконано першу імплементацію модуля «Оренда», який забезпечує МСФЗ 16-compliant методологію обліку операцій оренди основних засобів, власних та й отриманих у тимчасове володіння та користування. Детальніше про модуль «Оренда».

JetB2 Front-end – клієнтське робоче місце користувача АБС Б2, являє собою веб-застосунок, що реалізує функціональність фронт-офісної частини стандартного win32-клієнта АБС Б2. Рішення використовується відділеннями банку.

iFOBS.Corporate – система інтернет-банкінгу для юридичних осіб. Дозволяє банку організувати дистанційне банківське обслуговування клієнтів – юридичних осіб – максимально безпечно й ефективно.

iB2 – система єдиного карткового рахунку, забезпечує роботу з поточними та картковими рахунками в режимі єдиного рахунку та автоматизує роботу з картковими продуктами клієнта за допомогою АБС Б2.
Налаштовано інтеграцію АБС  Б2 з картковим беком Is-Card.

Тепер всі ключові бізнес-процеси ведуться в єдиному середовищі, що значно спрощує та прискорює роботу банку.

Дмитро Радченко, директор компанії CS:

«Цього літа «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ» відзначав п'ятнадцятиріччя. Однією з цінностей, закладених до основи його діяльності, є інноваційність, що передбачає впровадження новітніх технологій для ефективної роботи клієнтів із сучасними банківськими продуктами. Ми вдячні банку за довіру та раді відчувати свою причетність до його поточних і майбутніх успіхів».

Підпишіться на розсилку