АБС Б2 отримала статус Oracle Exadata Ready та Oracle SPARC SuperCluster Ready

15 лют 2013

partners_oracle

Компанія CS оголосила про те, що її автоматизована банківська система (АБС) Б2 3.22.0.0 отримала статус Oracle Exadata Ready та Oracle SPARC SuperCluster Ready у рамках партнерської програми Oracle PartnerNetwork (OPN).

Даний статус офіційно підтверджує, що автоматизована банківська система Б2 3.22.0.0 компанії CS отримала сертифікацію та готова працювати   на Oracle Exadata Database Machine, Oracle SPARC SuperCluster та Oracle Solaris 11.

Крім того, компанія CS має статус «Платинового партнеру» OPN.

Oracle Exadata Ready та Oracle SPARC SuperCluster Ready є частиною програми Oracle Exastack Ready, яка дозволяє своїм партнерам, таким як CS, отримати підтвердження корпорації Oracle про готовність своїх продуктів та рішень до роботи на Oracle Exadata Database Machine, Oracle Exalogic Elastic Cloud та Oracle SPARC SuperCluster.

Oracle Exadata – це ідеальна платформа для OLTP-додатків, сховищ даних та хмарних обчислень, яка забезпечує виключно високу продуктивність. Oracle Exadata являє собою повний комплекс серверів, систем зберігання даних, мережевої інфраструктури та програмного забезпечення з можливостями масштабування в широких межах, захисту даних та резервування компонентів.

Oracle SPARC SuperCluster — це найефективніший у світі обчислювальний комплекс загального призначення, який забезпечує значну продуктивність при значно меньших витратах та ідеально підходить для використання в якості платформи консолідації широкого спектру критично важливих для бізнесу додатків та сервісів хмарних обчислень з можливістю швидкого розгортання.

Oracle Solaris 11 — це перша в світі «хмарна ОС» корпоративного рівня, яка повністю підтримує технологію хмарних обчислень та розроблена для задоволення вимог продуктивності, масштабованості і безпеки при розгортанні самих ресурсоємних корпоративних додатків у приватних, гібридних та публічних хмарних середовищах.

Програма Oracle Exastack Ready підтверджує, що системи компанії CS розроблені з використанням новітніх технологій корпорації Oracle та забезпечують найкращу підтримку клієнтів.

«Компанія CS рада запропонувати своїм клієнтам автоматизовану банківську систему Б2, що працює на найкращих в світі платформах - Oracle Exadata та Oracle SPARC SuperCluster», - говорить Андрій Бойчук, директор CS.

«Використання новітніх компонентів, що входять до складу оптимізованих програмно-апаратних комплексів Oracle Exadata Database Machine та Oracle SPARC SuperCluster в якості бази для додатків дозволяє компаніям, таким як CS, отримувати всі переваги від використання повноцінної, інтегрованої хмарної інфраструктури, – заявляє Кріс Бейкер, Старший віце-президент, керівник глобального напрямку Worldwide ISV та OEM Sales. – Статус Oracle Exadata Ready та Oracle SPARC SuperCluster Ready стане основою для компанії CS у розвитку інноваційних можливостей рішень, які створюють неперевершену цінність для клієнтів».

Про програму Oracle Exastack


Програма Oracle Exastack надає можливість незалежним постачальникам програмного забезпечення (ISVs) та іншим членам партнерської мережі Oracle (OPN) оперативно створювати та швидко поставляти найнадійніші додатки. Приймаючи участь в програмі Oracle Exastack, члени партнерської мережі отримують доступ до експертів Oracle та відповідним лабораторіям для проведення тестування та настройки додатків на Oracle Exadata Database Machine, Oracle Exalogic Elastic Cloud та Oracle SPARC SuperCluster. Партнери з рішеннями Oracle Exastack Optimized отримують відповідні відзнаки, логотипи та інші переваги від Oracle, що виділяють їх додатки на ринку. Клієнти, що обирають Oracle Exastack Optimized можуть бути впевнені в тому, що вони віддають перевагу рішенням, що протестовані та налаштовані на Oracle Engineered Systems, та забезпечують оптимальну продуктивність, масштабованість та надійність. Інша складова програми - Oracle Exastack Ready спрямована на підтримку роботи рішень ISV- компаній на новітніх версіях Oracle Exadata Database Machine, Oracle Exalogic Elastic Cloud та їх складових продуктів, включно Oracle Database, Oracle WebLogic Server, Oracle Solaris, Oracle Linux та Oracle VM. Ці продукти дозволяють партнерам зменшити витрати та досягнути високих функціональних можливостей в керуванні базами даних та робочих навантажень додатків як у традиційному так й в хмарному IT-середовищі.

Для отримання більш детальної інформації перейдіть за посиланням: http://www.oracle.com/partners/goto/exastack

Про Oracle PartnerNetwork

Oracle PartnerNetwork (OPN) Specialized є останньою версією партнерської програми Oracle, яка забезпечує партнерів інструментарієм для кращої розробки, продажу та впровадження програмних рішень Oracle. Спеціалізована партнерська мережа Программа OPN Specialized пропонує ресурси для навчання та підтримки спеціальних знань про продукти та рішення Oracle та націлена на те, щоб визнавати зростаючий портфель продуктів, партнерську базу та ділові можливості. Ключем до самого останнього розширення технічних можливостей для спеціалізованої партнерської мережі Oracle є можливість диференціації своєї діяльності через спеціалізації, які досягаються через розвиток компетенцій, результатів бізнесу, знань та досвіду, й підтвердженого успіху. Для отримання більш детальної інформації перейдіть за посиланням:  http://www.oracle.com/partners

Торгові марки

Oracle та Java є зареєстрованими товарними знаками корпорації Oracle та/або її дочірніх компаній.

Підпишіться на розсилку