Оновлення платформи iFOBS на мікросервісній архітектурі та міграція у хмарний дата-центр Google

25 сер 2023

[Оновлення платформи iFOBS на мікросервісній архітектурі та міграція у хмарний дата-центр Google]

Днями один із наших клієнтів – Sense Bank повідомив про успішне завершення процедури оновлення програмного забезпечення iFOBS та міграції у хмарний дата-центр Google.

«Спільними зусиллями з iFOBS Sense Bank у серпні 2023 року успішно мігрував до хмарного центру обробки даних Google, – йдеться у повідомленні банку.  – Дякуємо всім, хто брав участь у проєкті, мотивував на майже неможливе, пропонував ідеї та оперативно реалізовував рішення. Разом у нас вийшло!».

Нагадаємо, що корпоративні клієнти Sense Bank використовують найсучаснішу версію системи iFOBS, яка базується на принципах мікросервісної архітектури.

«Мікросервісна архітектура дала можливість чітко розділити бізнес-функціональність між сервісами системи, тому вести проєкти для різної функціональності паралельно більше не є проблемою. Ми навчилися швидко та безпечно  впроваджувати нові сервіси для клієнтів, модулярно їх розвивати та оновлювати», – коментують проєкт у компанії CS.

Завдяки можливостям платформи і злагодженій роботі обох команд, вдалося успішно виконати оновлення програмного забезпечення iFOBS на мікросервісній архітектурі, оновити до поточної версії платформу Kubernetes, яка використовується для розгортання мікросервісів, та здійснити міграцію даних у хмарний дата-центр Google.

Радіємо за наших клієнтів, продовжуємо розвивати наші рішення і тримати вас в курсі останніх подій.
 

Підпишіться на розсилку