Перерахування на благодійність під час здійснення платежів

09 Mar 2023

[Перерахування на благодійність під час здійснення платежів]

Пожертвування до благодійного фонду під час здійснення платежів – в АБС Б2 це просто, швидко та зручно.

Якщо клієнт банку бажає зробити пожертвування до благодійного фонду під час здійснення, наприклад, будь-якого платежу, передбаченого підсистемою “Платежі населення” АБС Б2, то для цього не треба створювати окремий платіж. Так, обслуговуючи клієнта під час приймання платежів населення, касир має можливість передавати решту (залишок) коштів на користь благодійного фонду за бажанням цього клієнта. Водночас ініціали платника відображатимуться у призначенні платежу згенерованого документа.   

Для користування цією функціональністю слід виконати прості налаштування, які є стандартними для АБС Б2, а саме зазначити для певних змінних підтипу відповідні значення та створити окрему операцію із шаблонами документів щодо перерахування коштів на користь фонду. Після цього в інтерфейсі підсистеми “Платежі населення” на калькуляторі розрахування, яким користується касир під час введення платежу, відображатиметься спеціальний прапорець, назва якого задається довільно. Отже, приймаючи платіж, касир має лише використати цей прапорець за потребою: за умови встановлення прапорця решта від наданої суми (залишок) перераховується на користь благодійного фонду під час виконання платежу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наразі цю функціональність реалізовано у win32-інтерфейсі. І вже найближчим часом очікується така сама реалізація для веб-застосунку B2ng.

Наведена доробка є безкоштовною для банків, які мають ліцензію на підсистему “Платежі населення” АБС Б2. З питань щодо придбання ліцензії, будь ласка, звертайтеся до клієнтського відділу компанії: [email protected].

Subscribe to our Updates