XI Щорічна конференція компанії CS. Інновації. Події. Результати

31 жов 2013

logo

З 22 по 26 жовтня 2013 року готель Radisson Blu Alushta приймав XI Щорічну конференцію "Автоматизація банківської діяльності», головну подію у ряді заходів компанії CS.

Конференція пройшла під гаслом «Інновації. Події. Результати» і зібрала більше 100 представників провідних українських банків, банків Молдови та компаній-партнерів.

Компанія CS переслідує ряд цілей, коли проводить цю конференцію:
- об'єднати клієнтів і партнерів компанії;
- озвучити підсумки діяльності компанії в році, що минає;
- обговорити з клієнтами компанії плани розвитку програмних продуктів CS.

Цього року програма конференції була насичена сесіями доповідей та круглими столами.

Крім виступів керівництва і співробітників компанії CS, з доповідями виступили представники - ОТП Банку, Сбербанку Росії, Альфа-Банку, ВТБ Банку, а також спонсори та партнери конференції - HP, Oracle, IBM, NetApp .

Дмитро Радченко, директор CS, у своєму виступі відзначив основні віхи 2013 року:

- розширення географії діяльності компанії - вихід на ринок Молдови;

Продукти компанії CS експлуатуються в банках Unibank, FinComBank

- спільний вихід на фінансовий ринок України 3-х нових банків - Юнісон, Фінансовий партнер, Михайлівський;

Всі три нових банка використовують програмне забезпечення CS


- навантажувальне тестування продуктів CS на обладнанні світових вендорів - HP, Oracle, IBM

У свою чергу, Андрій Бойчук, технологічний директор CS, поділився з аудиторією стратегією розвитку програмних продуктів CS, таких як АБС Б2, Jet B2, CS::BI та TRUST .

За традицією Компанія CS провела церемонію нагородження клієнтів компанії за найбільш значущі проекти, які були реалізовані у 2013 році.

Номінантами церемонії цього року стали Сбербанк Росії, Дельта Банк, ОТП Банк, ВТБ Банк, Промінвестбанк, Платинум Банк , Альфа-Банк, Юнісон Банк, Укрінбанк та Unibank .

Закриття конференції відбулося у Нікітському ботанічному саду, де гості конференції мали можливість насолодитися «Балом хризантем», живою джазовою музикою і високою кухнею від п'ятизіркового готелю Вілла Елена.

Конференція пройшла за підтримкой компаній HP (генеральний спонсор), Oracle (спонсор конференції), IBM (технологічний партнер) , MUK і NetApp (партнери конференції), а також при медіа-підтримці інформаційних ресурсів IT PARTNER, PCWeek, Bankstore.com.ua, Prostobankir.com.ua

«Компанія НР регулярно бере участь у конференції, яку проводить компанія CS. Ми високо цінуємо внесок наших партнерів у розвиток спільного бізнесу з HP і впевнені, що спільні зусилля завжди дають найкращі результати. Вітаємо компанію CS з виходом на ринок Молдови та сподіваємося на плідну співпрацю », - прокоментував Віталій Нікітін , керівник серверного бізнесу в країнах СНД компанії HP.

Компанія CS висловлює подяку всім, хто брав участь у конференції та запрошує до співпраці у наступному році.

Підпишіться на розсилку