Весняний дайджест від компанії CS

28 кві 2016

 26 квітня в київському бутік-готелі Воздвиженський пройшла конференція для представників банків України «Весняний дайджест від компанії CS».

Фахівці компанії CS, розробника програмного забезпечення для банківської та фінансової сфери, поділилися з учасниками своїми поточними проектами та планами на найближче майбутнє.

Цього року лінійка програмних рішень CS поповнилася новою функціональністю. Так, наприклад, в інтернет-банкінгу iFOBS з'явилися онлайн-депозити для юридичних осіб з можливістю узгодження індивідуальних умов; розширилися можливості для здійснення операцій з корпоративними банківськими картками; фізичним особам пропонується сервіс «Кабінет не-клієнта банку eROOM» з можливістю оплати комунальних послуг, поповнення мобільного телефону та карткових переказів P2P, а мобільний банкінг iFOBS.Mobile був удосконалений з точки зору дизайну і зручності використання.
На конференції також прозвучали доповіді: «Розвиток системи єдиного карткового рахунку iB2», «Побудова кредитного процесу з системою CS BPM», «Кредитний комплекс - яким він бачиться сьогодні», «Інтеграція з партнерськими програмами: TUBACS», «ЕЦП податкової. Інтеграція зовнішніх ключів у iFOBS» та інші.
Щодо питань безпеки, окрему увагу було приділено пошуку альтернатив використання Java-аплетів у інтернет-браузерах для підписання платежів електронно-цифровим підписом. В якості такої альтернативи було запропоновано мобільний додаток iSign, який дозволяє зручно та безпечно підписувати платежі за допомогою смартфона.

В цілому, конференція «Весняний дайджест від компанії CS» пройшла у сприятливій, дружній атмосфері та дозволила невимушено поспілкуватися всім учасникам.

 

Фотозвіт конференції – на нашій сторінці у Facebook.

Підпишіться на розсилку