PINbank: новий путь з Б2

04 лют 2013

logo

Спеціалісти компанії CS завершили впровадження в промислову експлуатацію автоматизованої банківської системи Б2 в ПАТ «Перший Інвестиційний Банк».

PINbank має більш ніж 15-річну історію успішної діяльності на українському фінансовому ринку. Новим етапом його розвитку стала зміна операційного дня банку. Відтепер цю функцію виконує АБС Б2.

«Проект в Першому Інвестиційному досить цікавий. По-перше, нам довелося провести інтеграцію нашої АБС Б2 з системами, які вже встановлено в Банку. По-друге, від нашої команди очікували «швидкісного» впровадження. Інтеграцію й всі роботи по запуску системи ми закінчили вчасно», - прокоментував впровадження Дмитро Радченко, директор компанії CS.

Перші місяці тестової експлуатації довели, що АБС Б2 чудово справляється з поставленими задачами. Процес обслуговування клієнтів Банку став швидше та зручніше. Скоротився час на підготовку обов’язкової звітності НБУ. Переваги нового ПЗ вже встигли оцінити, як співробітники, що займаються безпосередньо обслуговуванням клієнтів, так й IT-департамент Банку.

«В особі CS ми знайшли нового та надійного партнера. IT-служба банку й служба впровадження CS зразу знайшли спільну мову, від чого процес переходу на нове ПЗ був оперативним та успішним, ми досягли поставлених задач вчасно завершивши впровадження», - коментує Ірина Колесник, член Правління ПАТ «Перший Інвестиційний Банк».

Про Банк:

ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» є універсальним банківським закладом, працює на банківському ринку України з 1997 року. Зареєстрований статутний капітал банку складає 230 млн. грн. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з 2000 року, членом Асоціації українських банків, асоційованим членом платіжних систем «Visa International» та «MasterCard Worldwide», учасником інших провідних профільних об’єднань та платіжних систем. Має індивідуальний рейтинг надійності вкладів «4 + (висока надійність)», а також підтверджений інвестиційний кредитний рейтинг uaBBB + з стабільним прогнозом. Регіональна мережа Банку представлена в 14 регіонах України та складає більш ніж 30 відділень.

Додаткова інформація про діяльність Банку на сайті: www.pinbank.ua або по телефону: 0 800 50 70 80.

 

Підпишіться на розсилку