Нове авто цієї ж миті!

15 січ 2013

logo_uaПрактично кожна людина незалежно від статі чи роду діяльності мріє про комфортне життя. Автомобіль в переліку необхідних речей завжди займав лідируюче місце. Завдяки програмі автокредитування в банках України для жителів нашої держави стали доступні автомобілі усіх класів.


Прискорити процеси обслуговування клієнтів, розглядання заявок, оформлення договорів співробітниками кредитних та ризикових підрозділів АТ «БМ Банк» допомагає автоматизована система Credit::eCSpert виробництва компанії CS (Харків). За її допомогою співробітники банку швидко та легко налаштовують кредитні анкети, організовують процес передачі заявки між підрозділами, ведуть електрону кредитну справу. Модуль скорінгу дозволяє оцінити фінансове становище позичальника та розрахувати допустиму для нього суму кредиту. Інтеграційні модулі допомагають автоматично отримувати заявки, які було оформлено потенційними позичальниками прямо в автосалоні, звертатися до внутрішніх джерел даних про клієнтів та надавати отриману інформацію про доходи, активи, надходження, кредитної історії в банку ризик-менеджерам для прийняття рішення, автоматично передавати готовий договір для обліку в бек-офісну систему.

Оформлення автокредиту в АТ «БМ Банк» проходить максимально комфортно, швидко та просто як для клієнта, так й для співробітників самого банку, економлячи час усіх учасників процесу. Впровадження модулю «Кредити на придбання автомобілів» зайняло у співробітників банку близько трьох місяців – рекордно стислий строк, який став реальністю за рахунок гнучкості налаштувань рішення Credit::eCSpert.

Спільна ефективна робота спеціалістів АТ «БМ Банк» та компанії CS – залог оперативності та прогресивності в даному банківському напрямку.

Про БМ Банк

АТ «БМ Банк» (Ліцензія НБУ №223 від 14.10.2011) - українська дочірня структура одного з найбільших російських банків - Банку Москви. БМ Банк надає широкий перелік послуг – вигідні депозитні програми, оплата платежів, грошові перекази, кредитування на різні потреби та ін.

В даний момент БМ Банк обслуговує більше 54-х тисяч клієнтів.

Агентство «Кредит-Рейтинг» присвоїло БМ Банку кредитний рейтинг uaBBB+ з прогнозом «стабільний». Згідно Національної шкали рейтингів агентства «Кредит-Рейтинг» цей рівень є інвестиційним.

Підпишіться на розсилку