Компанія СS виступила на VII щорічній конференції «Управління операційними ризиками Ор|Risk|2019»

21 бер 2019

[Компанія СS виступила на VII щорічній конференції «Управління операційними ризиками Ор|Risk|2019»]

Компанія СS виступила бізнес-партнером та спікером VII щорічної конференції «Управління операційними ризиками Op|Risk|2019», що відбулась 19 березня в Києві. Захід зібрав членів наглядових рад і правлінь, ризик-менеджерів, менеджерів з операційних ризиків, інформаційної безпеки та внутрішніх аудиторів — всього понад 120 представників фінансових організацій.

CS представили керівник департаменту супроводу активних банківських операцій і оцінки ризиків Любов Квач, провідний аналітик департаменту — Вадим Василенко і Юрій Антоненко — керівник групи розробки з оцінки ризиків. У доповіді вони розповіли про автоматизацію процесу управління операційними ризиками та максимальне використання даних АБС банку. А також поділилися досвідом автоматизації оцінки кредитного ризику за МСФЗ 9 на прикладі впровадження модуля ProVision в п'яти банках України.

ProVision — комплексне програмне рішення для оцінки на предмет знецінення відповідно до вимог МСФЗ 9, розроблене спільно з компанією EY. Реалізована в модулі методологія заснована на провідній світовій практиці оцінки очікуваних кредитних втрат. Вона передбачає опціональність і можливість кастомізації в залежності від кількості, складності операцій банку і історично застосовуваних банком підходів.

Висловлюємо подяку всім учасникам конференції за цікаву дискусію, а компанії Extra Consulting за організацію відмінного майданчика для обміну професійними думками в темі операційних ризиків.

Підпишіться на розсилку