Компанія CS взяла участь в OWASP Kharkiv Conference | vol.2

21 лис 2019

[Компанія CS взяла участь в OWASP Kharkiv Conference | vol.2]

Компанія CS виступила спонсором і доповідачем OWASP Kharkiv Conference | vol.2, що відбулась 17 листопада у Харкові.

17 листопада компанія CS виступила спонсором і доповідачем OWASP Kharkiv Conference | vol.2. Open Web Application Security Project — це спільнота, що має в своєму складі корпорації, освітні організації та приватних осіб з усього світу. Учасники OWASP працюють над тим, щоб робити додатки більш безпечними, враховуючи людський фактор і технологічний рівень.

Костянтин Погребняк, Chief Information Security Officer компанії CS, став спеціальним гостем конференції. У своїй доповіді «OWASP в дії. Вимоги НБУ» Костянтин розповів про досвід використання OWASP ASVS в контексті розробки ПО для фінансового сектора, побудову Secure SDLC і вимоги регулятора. Згідно вимог НБУ банки зобов'язані використовувати стандарти і рекомендації OWASP для розробки безпечних додатків. Тому доповідь було сфокусовано на практичній імплементації даної вимоги та досвіді використання стандартів ASVS 3.0.1 і ASVS 4.0.

Годинний запис доповіді можна переглянути за посиланням.

«Участь в таких заходах дозволяє не тільки ділитися нашими знаннями і досвідом з фахівцями з інформаційної безпеки, але і тримати руку на пульсі новітніх інструментів і технологій, щоб оперативно застосовувати їх в рішеннях CS», — прокоментував Костянтин Погребняк.

Підпишіться на розсилку