МІЖНАРОДНИЙ ШАХОВИЙ ТУРНІР SBERBANK OPEN

14 чер 2013

[МІЖНАРОДНИЙ ШАХОВИЙ ТУРНІР SBERBANK OPEN]

Компанія CS була запрошена в якості партнера на міжнародний шаховий турнір, що організовав СБЕРБАНК РОСІЇ. Турнір проходив з 3-го по 8-е червня 2013 в Києві в НСК «Олімпійський».

За словами Ігоря Юшка, Голови Правління АТ «Сбербанку Росії», метою цього заходу було привернення уваги громадськості до питання інтелектуального розвитку молодого покоління. Головним завданням організаторів було популяризовати гру в шахи, підвищети кваліфікацію шахістів та підтримати дитячий спорт.

Учасниками турніру стали супер-гросмейстери світового рівня, такі як Анатолій Карпов, Сергій Карякін, Веселін Топалов, Петер Леко, Євген Томашевський, Олександр Арещенко, Аркадій Найдич, Сергій Жигалко, Павло Ельянов, Антон Коробов, а також 200 юних шахістів з країн СНД, Європи та Азії і співробітники Групи Ощадбанку.

У рамках заходу проведено кілька турнірів: Гросмейстерський турнір з швидких шахів, Дитячий відкритий турнір з класичних шахів, Турнір з швидких шахів для співробітників Групи Ощадбанку Росії.

«Турнір пройшов на високому професійному та організаційному рівні. Ми дякуємо СБЕРБАНКу РОСІЇ за надану можливість побачити і прийняти участь у заході такого масштабу. Для вручення призу нами була обрана номінація - «Приз глядацьких симпатій», переможцем в якій став дуже талановитий молодий шахіст Єгор Фурман. Ми впевнені в тому, що подібна популяризація цього інтелектуального виду спорту надихне юних спортсменів на нові перемоги», - зазначив Директор Компанії CS  Олег Вязьмітінов.
 

Підпишіться на розсилку