iFOBS.WebPrivate успішно працює у банку «ГЛОБУС»

21 вер 2016

[iFOBS.WebPrivate успішно працює у банку «ГЛОБУС»]

В першому півріччі поточного року кількість користувачів системи iFOBS.WebPrivate збільшилась — компанія CS впровадила інтернет-банкінг для приватних клієнтів банку «ГЛОБУС». Система отримала назву World24.

На першому етапі проекту була успішно впроваджена базова функціональність системи, а ось другий етап поставив перед нашими фахівцями цікаву задачу – необхідність здійснити інтеграцію системи iFOBS.WebPrivate з новим картковим процесингом.

В результаті список процесингів, які підтримує iFOBS, поповнився системою «УкрКарт», а в користувацькому інтерфейсі з’явилася невелика, але цікава особливість — можливість переглядати не лише стандартні курси валют, але й курси валют за операціями з платіжними картками.

Підсумком чіткого та злагодженого співробітництва стало швидке та ефективне впровадження системи iFOBS.WebPrivate, яку належним чином оцінять користувачі банку. Однак на цьому співпраця компанії CS та банку «ГЛОБУС» не припиняється – в наших найближчих планах передача банку мобільного додатка, який був спеціально розроблений для його клієнтів.


Про банк

ПАТ «КБ «ГЛОБУС» заснований в листопаді 2007 р. Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 193). Ліцензія НБУ № 240 від 26.10.2011 року. В червні 2016 року РА «Експерт-Рейтинг» підтвердила кредитний рейтинг банка «ГЛОБУС» на рівні uaA+ за національною шкалою, а рейтинг депозитів на рівні ua2+ за шкалою Агенції. Регіональна мережа складається з 27 відділень в усіх регіонах України.

Підпишіться на розсилку