Перша лінія технічної підтримки

17 січ 2013

pireusbank_logo

Компанія CS та Піреус Банк підвели підсумки впровадження нового сервісу для юридичних осіб - користувачів інтернет-банкінгу «Piraeus Online Banking».

Суть його полягає у тому, що перша лінія технічної підтримки користувачів інтернет-банкінгу була організована на боці компанії-розробника.

Як працює та чи інша функціональність системи? Як оновити версію робочого місця, вивантажити платіжні документи в іншу облікову систему чи відновити пошкоджені файли секретних ключів? Відтепер на ці та інші питання клієнтів банку відповідають безпосередньо спеціалісти служби супроводження компанії CS.

В задачі першої лінії підтримки входить також збір та передача в банк побажань користувачів по розвитку системи.

Для здійснення нової послуги були об'єднанні телефонні рішення Піреус Банку та компанії CS, а використання IP-телефонії дозволило налагодити багатоканальну гарячу лінію для прийому телефонних дзвінків від клієнтів. В якості каналу для надання онлайн-консультацій використовується також системи обміну миттєвими повідомленнями.

«Новий сервіс отримав схвальні відгуки від клієнтів нашого банку, - говорить Сергій Федоров, IT-директор АТ «Піреус Банк МКБ». – Він дозволив нам поліпшити якість обслуговування наших клієнтів, розширив можливості отримання оперативної та кваліфікованої допомоги з рук професіоналів».

Підбиваючи підсумки роботи першої лінії техпідтримки, партнери по впровадженню погодились, що такий сервіс не просто корисний, але й необхідний кожному сучасному й високотехнологічному банку.

Про Банк

Група Піреус Банку є одним з провідних банківських закладів Південної та Східної Європи.

В Україні Піреус Банк представлений з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).

Чисті активи Піреус Банку в Україні за третій квартал 2012 року склали 3,1 млрд. грн., статутний капітал – 1,628 млрд. грн., регулятивний капітал – 894,7 млн. грн.

Піреус Банк в Україні має самий високий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентству «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 25.12.2012), який характеризує здатність банку вчасно та в повному обсязі виплачувати вклади.

Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить в число банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій та грошової допомоги.

Підпишіться на розсилку