Розвиваємося та розвиваємо: інтернет-банкінг iFOBS у ПАТ «КРИСТАЛБАНК»

26 січ 2017

[Розвиваємося та розвиваємо: інтернет-банкінг iFOBS у ПАТ «КРИСТАЛБАНК»]

Компанія CS завершила 2016 рік новими досягненнями – у ПАТ «КРИСТАЛБАНК» успішно впроваджено систему інтернет-банкінгу для фізичних осіб iFOBS. Незважаючи на те, що було завершено лише перший етап впровадження, користувачам інтернет-банкінгу від самого початку доступний широкий набір функціональних можливостей. 

Так, модуль самореєстрації дозволяє власнику платіжної картки КРИСТАЛБАНК підключитися до системи дистанційно, без відвідування банку.

Особливістю головної сторінки системи стали віджети активних операцій, за допомогою яких клієнти банку можуть поповнювати рахунок мобільного телефону та здійснювати перекази коштів між власними рахунками без додаткових витрат часу.

Ще одним зручним елементом системи є модуль роботи з картковими рахунками та картками, який було доповнено опціями зміни лімітів, блокування та активації картки.
Базова функціональність була розширена також за рахунок можливості оплачувати комунальні послуги та здійснювати активні операції з кредитами та депозитами. Завдяки продуманій комплектації системи банк може запропонувати користувачам широкий перелік банківських послуг та продуктів.

Під час розробки з боку банку висувалися високі вимоги до дизайну інтерфейсу, які були успішно реалізовані командою наших дизайнерів та розробників.

Впровадження інтернет-банкінгу iFOBS – результат успішної спільної роботи, який, ми вважаємо, стане запорукою довгої та плідної співпраці компанії CS та ПАТ «КРИСТАЛБАНК», оскільки попереду – наступні етапи, на які заплановано наповнення інтернет-банкінгу новими сервісами та розробка мобільного додатка.

Підпишіться на розсилку