CS NETWORK 2017: ПІДСУМКИ

24 жов 2017

[CS NETWORK 2017: ПІДСУМКИ]

19–23 вересня 2017 року в Radisson Blu Resort (Буковель) відбулась конференція CS Network 2017. Захід пройшов за підтримки компаній HPE, Oracle, ERC і Cisco та зібрав понад 150 учасників.


CS Network 2017 — щорічна зустріч представників українських та міжнародних компаній фінансового та ІТ-сектора, яких об'єднує бажання досягти високої ефективності бізнесу за допомогою використання останніх розробок компанії CS.

Ділова програма конференції, що поєднувала доповіді, пленарні виступи та дискусії в рамках круглих столів, дозволила підбити підсумки року і обговорити перспективи і досвід вирішення найактуальніших питань.

ДЕНЬ 1

Чотирнадцяту конференцію CS Network урочисто відкрив виступ керівництва компанії CS. Олег Вязьмітінов та Андрій Бойчук привітали учасників, анонсували майбутні події конференції та підбили підсумки діяльності компанії за 2017 рік.

Із привітальним словом виступили і представники партнерів заходу: компанії HPE, Oracle, ERC та Cisco.

Олег Вязьмітінов, компанія CS

Спеціальним гостем першого дня конференції став Андрій Чигаркін, експерт з інформаційної безпеки. Андрій понад вісім років здійснює аудит і консультує відомі міжнародні компанії. У доповіді він розповів про тенденції в інформаційній і кібербезпеці, а також про те, як протистояти сучасним загрозам.

Андрій Чигаркін, експерт ІБ

Слідом за діловою частиною відбулась розважальна. На гостей чекала тематична вечеря, присвячена кухням України, Молдови, Узбекистану і В'єтнаму — тих країн, де представлені рішення CS, а також кулінарні вікторини і майстер-клас з приготування гуцульської традиційної страви — банушу. 

Родзинкою вечора став виступ фіналістки конкурсу «Голос країни» — Марти Адамчук.

Марта Адамчук

ДЕНЬ 2

Другий день конференції відкрила серія доповідей про напрямки компанії CS, що активно розвиваються — веб-клієнт Jet B2, аналітичну систему CS::BI, а також інтернет-банкінг iFOBS. Аналітики CS розповіли про нові можливості та обговорили з аудиторією плани з розвитку систем.

Руслан Сапон, Роман Мягкий, аналітики компанії CS

Представники «Сбербанк» в доповіді «Growing Together» поділились історією спільного розвитку «Сбербанк» і компанії CS, що триває вже понад вісім років.

Тетяна Довгань, «Сбербанк»

У рамках партнерського блоку були анонсовані найперспективніші рішення лідерів світової ІТ-індустрії.

Заключною темою стала сесія з розвитку карткового напрямку. В рамках сесії аналітики компанії CS підняли питання функціональності модуля B2::Cards і інтеграції з процесинговими центрами.

ДЕНЬ 3

Перша половина третього дня конференції була присвячена спільним проектам компанії CS з компаніями DiPocket, EY та іншими. А також низці тем з розвитку напрямку інтернет-банкінгу iFOBS, у тому числі — організації захищеного каналу для обміну електронними документами між банком і клієнтами за допомогою рішення iFOBS.DocUpload.

Олександр Григорчук, компанія EY

Друга половина — роботі за секціями. У учасників була можливість відвідати як технічну секцію, присвячену архітектурним змінам в Jet B2, міграції на Oracle 12cR2, так і секцію про актуальну функціональність деяких модулів АБС Б2.

ДЕНЬ 4

Виступ аналітика компанії CS Любові Квач про перехід на МСФЗ9 відкрив заключний день конференції — учасники обговорили новий план рахунків і бухгалтерський облік в АБС Б2.

Високу зацікавленість аудиторії викликали теми круглих столів, присвячені автоматизації регресійного тестування в банках, а також інтеграції АБС Б2 з державними регуляторами.

Учасники панельної дискусії

Ділову частину CS Network 2017 завершила панельна дискусія про динаміку потреб в банківській автоматизації. У дискусії взяли участь представники «Кредобанк», «Сбербанк», «Forward Bank» і компанії «MD Finance». Модерував дискусію директор компанії CS — Андрій Бойчук.

______________________________

Відомий український скрипаль-віртуоз, фіналіст таких шоу як «Україна має талант» та «Хвилина слави» Олександр Божик феєрично відкрив вечір святкування двадцятирічного ювілею компанії CS.

Ведучі — Андрій Доманський і Тарас Шпіра — розважали публіку іскрометним гумором та конкурсами на знання історії компанії CS.

Хедлайнером вечора стала група «Тік».

Підпишіться на розсилку