CS автоматизує SEB Корпоративний Банк

05 бер 2013

Компанія CS завершила автоматизацію фінансового закладу ПАТ "СЕБ КОРПОРАТИВНЫЙ БАНК", який належить шведській фінансовій групі Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) (SEB Group).

В ПАТ "СЕБ КОРПОРАТИВНИЙ БАНК" було встановлено три системи компанії – Автоматизована банківська система Б2, система інтернет-банкінгу iFOBS та система управління персоналом та розрахунку заробітної платні HRM&Payroll::eCSpert.

В 2012 році АБС Б2 була встановлена в чотирьох з п’яти банків, розпочавши свою діяльність на українському фінансовому ринку, в числі котрих й ПАТ "СЕБ КОРПОРАТИВНИЙ БАНК". Перед запуском АБС Б2 по всім налаштованим продуктам спеціалісти компанії CS провели тестування функціонування системи.

Перш ніж розпочати роботу з системою управління персоналом та розрахунку заробітної платні HRM&Payroll::eCSpert співробітники банку пройшли навчання, яке є невід’ємною частиною кожного впровадження.

Оскільки банк, перед усім, зацікавлений в обслуговуванні корпоративних клієнтів, то його вибір на користь самого надійного та захищеного інтернет-банкінгу iFOBS очевидний. Сьогодні iFOBS підтримує всі найновітніші засоби захисту даних: сертифікована криптографія та використання електронного цифрового підпису. На додачу до цих стандартних засобів банк може запропонувати клієнтам використовувати й інші сервіси для захисту даних й підтвердження операцій: одноразові паролі, спеціальні пристрої для захищеного зберігання ключів, біометричні пристрої.

Роботи по впровадженню систем в ПАТ "СЕБ КОРПОРАТИВНИЙ БАНК" вдалось завершити протягом чотирьох місяців.
 

Підпишіться на розсилку