Sky Bank: новий етап автоматизації процесів разом з компанією CS

25 жов 2017

[Sky Bank: новий етап автоматизації процесів разом з компанією CS]

В рамках проекту автоматизації процесів Sky Bank перейшов на АБС Б2 і впровадив систему інтернет-банкінгу для корпоративних клієнтів — iFOBS.Corporate. Партнером з реалізації проекту став найбільший постачальник автоматизованих банківських рішень на ринку України — компанія CS. Процес впровадження пройшов максимально оперативно і склав лише два місяці.

АБС Б2 об'єднує понад 100 модулів, консолідованих в єдину систему, і дозволяє комплексно автоматизувати банківську діяльність. Завдяки веб-клієнту JetB2 з інтегрованими CRM-функціями, менеджер Sky Bank бачить і аналізує детальну інформацію про клієнта в режимі онлайн, після чого робить найбільш релевантну пропозицію.

Паралельно з АБС Б2 в Sky Bank впроваджено систему інтернет-банкінгу для корпоративних клієнтів — iFOBS.Corporate. Це дозволило організувати дистанційне банківське обслуговування бізнес-клієнтів максимально безпечно та ефективно.

Sky Bank — український банк з міжнародним капіталом, правонаступник Регіон-Банку — універсального банку, заснованого в 1991 р. Орієнтований на обслуговування як фізичних, так і юридичних осіб всіх форм власності. Учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, член Незалежної асоціації банків України, міжнародної організації з інновацій у фінансовому секторі Holland FinTech, ПАРД, міжнародної асоціації S.W.I.F.T. та ін. організацій.

Компанія CS спеціалізується на розробці, впровадженні, комплексному супроводі і розвитку систем автоматизації для банків та страхових компаній. За понад 20 років роботи у сфері інформаційних технологій компанія CS стала безумовним лідером серед українських розробників банківських автоматизованих систем — 51% банків України використовує програмне забезпечення CS. З 2010 року CS — єдиний в Україні розробник банківського ПЗ зі статусом Oracle Platinum Partner. Ключові продукти компанії CS: автоматизована банківська система Б2, система інтерактивного обслуговування клієнтів iFOBS, аналітична система CS::BI і система автоматизації страхування життя LISA.

Підпишіться на розсилку