Новий модуль онлайн-взаємодії Б2 та КП ГІОЦ

22 кві 2014

[Новий модуль онлайн-взаємодії Б2 та КП ГІОЦ]

95Новий модуль взаємодії Б2 з комунальним підприємством «Головний інформаційно-обчислювальний центр» дозволяє банкам швидко та зручно приймати платежі за комунальні, комунікаційні та інші послуги, обмінюючись необхідними даними з КП ГІОЦ у режимі онлайн.

Завданням проекту була реалізація альтернативної зручнішої взаємодії з комунальним підприємством. Раніше платежі за допомогою КП ГІОЦ могли обслуговуватися в Б2 тільки в режимі офлайн, що не дозволяло отримувати з КП ГІОЦ актуальні дані щодо виставленого рахунку та підтвердження можливості прийому платежу.

Тепер для прийому комунальних платежів у м. Києві банківські співробітники мають можливість швидко налаштовувати договори за максимально спрощеним механізмом, швидко вводити платіж з автоматичним заповненням параметрів і надавати клієнту квитанцію, одержану від КП ГІОЦ, одразу після прийому платежу.

В рамках проекту реалізована робота за договорами: Комунальні рахунки - оплата комунальних послуг, Кабельне телебачення (КТС та НПО ІТ), а також Батьківська плата - оплата за відвідування дитячих садочків.

Розробка є затребуваною для київських відділень банків, оскільки КП ГІОЦ переходить на взаємодію з банками виключно в режимі онлайн.

Підпишіться на розсилку