Компанія CS реалізувала проект міграції кредитного портфеля ПАТ «Платинум Банк» в ПАТ «Кредобанк»

03 кві 2018

[Компанія CS реалізувала проект міграції кредитного портфеля ПАТ «Платинум Банк» в ПАТ «Кредобанк»]

Компанія CS реалізувала проект міграції кредитного портфеля ПАТ «Платинум Банк» в ПАТ «Кредобанк». Проект було виконано за три тижні.

У серпні 2017 ПАТ «Кредобанк» придбав кредитний портфель ПАТ «Платинум Банк» на аукціоні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. І саме компанії СS, як перевіреному часом партнеру, «ПАТ« Кредобанк » довірив провести проект міграції кредитного портфеля.
Розробка та узгодження методології здійснювалося Банком online, спираючись на досвід компанії CS в аналогічних проектах інших українських банків.

В рамках проекту фахівці компанії CS реалізували комплекс робіт:

  • Узгодження методології міграції і адаптація скриптів з виконання міграції клієнтських даних і кредитів;
  • Вивантаження даних з ОДБ ПАТ «Платинум Банк»;
  • Завантаження даних в ПАТ «Кредобанк»;
  • Налаштування регламентних завдань щодо закриття дня для обслуговування нових типів угод;
  • Допомога в налаштуванні процесів обслуговування мігрованих кредитів.

Завдяки швидкості прийняття рішень з боку Банку з питань, що виникали протягом проекту, а також оперативній реалізації компанією-розробником скриптів для міграції в рамках ненормованого режиму (по 14-16 годин на добу), міграція 10 тис. кредитного портфеля з відображенням його на балансі банку була здійснена у встановлений термін — три тижні. А фінальна версія методології по відображенню на балансі та обслуговуванню куплених активів була протестована і розгорнута на продуктиві за два дні.

«Проект міграції кредитного портфеля ПАТ«Кредобанк» було успішно виконано завдяки злагодженій роботі компанії CS і фахівців Банку — методологів, бухгалтерів та технічних фахівців. Обидві сторони залишилися задоволені результатом і висловили бажання про продовження співпраці в майбутніх проектах», — прокоментував Тарас Леськів, менеджер проектів компанії CS.

Підпишіться на розсилку