БТА Банк відзначив оперативність та професіоналізм компанії CS

26 січ 2016

[БТА Банк відзначив оперативність та професіоналізм компанії CS]

dovbyshОлександр Довбиш, директор департаменту інформаційних технологій ПАТ «БТА Банк» подякував компанії CS за допомогу в переході банку на розрахунок резервів за МСФЗ.

— Публічне акціонерне товариство «БТА БАНК» висловлює щиру подяку компанії CS за практично цілодобову готовність надавати кваліфіковану допомогу в будь-яких ситуаціях, за сумлінність, відповідальність, неймовірне терпіння, доброзичливість, позитивний настрій, вміння зробити простим складне, вирішити невирішуване, докопатися до суті, прийняти те, що неможливо прийняти, в рамках реалізованого і в короткі терміни реалізувати нестандартні рішення.

Оперативна реалізація обліку знецінених доходів дозволила нашому банку виконати вимоги міжнародної аудиторської компанії щодо переходу на МСФЗ, коректно провести всі роботи з формування звітності в період завершення фінансового року.

Без повноцінної та всеосяжної підтримки компанії CS наш своєчасний перехід на розрахунок резервів за МСФЗ був би неможливий. У кожній дії та пораді відчувається впевнена робота злагодженого механізму – колективу співробітників компанії CS.

Маємо честь давно та плідно співпрацювати, завдяки CS змогли втілити безліч корисних для роботи банку рішень.

Бажаємо процвітання компанії CS і кожному її співробітнику.

 

 

 

 

Підпишіться на розсилку