«Полікомбанк» впровадив програмний комплекс компанії CS

16 Apr 2019

[«Полікомбанк» впровадив програмний комплекс компанії CS]

Завершено проект впровадження ключових рішень компанії CS в «Полікомбанку».

На даний момент програмний комплекс «Полікомбанку» складається з автоматизованої банківської системи Б2, її веб-клієнта Jet B2 та системи CS::NBUReporting.

АБС Б2 — система автоматизації та оптимізації діяльності банків, що об'єднує понад 100 модулів, консолідованих в єдину систему, була впроваджена практично в повній комплектації, успішно покривши задачі банку. А її веб-клієнт Jet B2 було запущено на Oracle GlassFish — сервері додатків з відкритим початковим кодом, що реалізує специфікації Java EE.

За допомогою кросплатформеного веб-додатку CS::NBUReporting фахівці банку мають можливість формувати обов'язкову статистичну звітність НБУ в форматі XML.

«Особливу увагу в проекті було приділено напрямку роботи банку з прийняттям комунальних та бюджетних платежів від населення. Зокрема, в рамках проекту реалізована інтеграція за онлайн платежами з місцевим інтернет-провайдером «Основа» та ВАТ «Укртелеком». За допомогою цього функціоналу клієнти банку мають можливість отримати онлайн інформацію про поточну заборгованість і сплатити її прямо у відділенні », — прокоментував Тарас Леськів, керівник проектів компанії CS.

Subscribe to our Updates