АБС Б2 пройшла тестування інтерфейсу з оновленою версією СЕП 3.2

19 Feb 2019

[АБС Б2 пройшла тестування інтерфейсу з оновленою версією СЕП 3.2]

Компанія CS рада повідомити про завершення тестування інтерфейсу АБС Б2 з оновленою версією системи електронних платежів 3.2 на стенді НБУ. Дане тестування — необхідний етап при переході системи на стандарт IBAN.

Компанія CS вдало завершила тестування інтерфейсу АБС Б2 з оновленою версією системи електронних платежів (СЕП) Національного банку України з використанням стенда СЕП НБУ. Основна мета проведеного тестування — ретельно перевірити працездатність інтерфейсу СЕП в АБС Б2 як основного механізму передачі платежів в національній валюті між банками України.

15 лютого оновлена версія АБС Б2 також була надана банкам для проходження ними самостійного тестування на стенді НБУ — це є обов'язковою умовою НБУ до банків.

Директор компанії CS, Жилкін Євген Владиславич, прокоментував етап тестування системи:

«Встановивши оновлену версію на тестове оточення, наші замовники зможуть перевірити відкриття рахунків в новому форматі, ознайомитися з нашою реалізацією введення платіжних документів і висловити побажання. Хоча у даному разі, ми впевнені, що наша реалізація сподобається замовникам, оскільки ми спробували максимально ретельно подбати і про спадкоємність функціоналу, і про зручність введення платіжних документів. А поки банки будуть тестувати нову функціональність, ми продовжуємо подальші доробки АБС Б2, роблячи все можливе, щоб наші клієнти були готові до планового переходу на стандарт IBAN з 1 квітня».

Subscribe to our Updates